I desember kan du delta i PBL Mentor sine julekonkurranser, hvor du kan vinne fine premier til din barnehage.

− Vi ønsker å gjøre noe hyggelig for barnehagene og skape litt førjulsengasjement. Derfor arrangerer vi tre konkurranser i desember, en fra PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste, en fra PBL Mentor Kidplan og en fra PBL Mentor HMS, sier salgssjef i PBL Mentor, Johnny Raanes.

Hvor finner du konkurransene?

Konkurransene publiseres på PBL Mentor sin facebook-konto, og første mulighet til å delta er 1.desember.

− I konkurransene vil vi oppfordre barnehagene til å dele førjulsaktiviteter med både barna og kollegaer. Og så blir det en konkurranse hvor vi skal få barnehagene til å lete litt ekstra etter en liten kar med sekk og lue på. For å finne ut mer er det bare å følge oss på facebook. Vi gleder oss til å høre hva barnehagene synes er gøy, inspirerende og lærerikt å gjøre i barnehagen i julen, sier Raanes.

Fine premier

I konkurransene kan du vinne fine premier fra Lekolar, Norengros og N3 Renholdssoner.

− Vi har fått sponset tre veldig bra premier fra noen av våre samarbeidspartnere, hvor barnehagene får muligheten til å vinne bålpanne, en solid sammenleggbar tralle i tekstil og gode varme vinterhansker til alle på sin avdeling.

Som medlem i PBL har du tilgang på en rekke gode produkter og avtaler. Disse er fremforhandlet for at barnehagene skal få gode priser på produkter og tjenester av høy kvalitet.

− Vi jobber for å gjøre barnehagens hverdag litt enklere og litt rimeligere, og har blant annet avtaler med 7 selskap som barnehager som er medlem av PBL kan benytte seg av, sier Raanes.

Les gjerne mer om medlemsfordelene her.