Bruker du PBL Mentor Kidplan eller HMS? Nå har barnehager og skoler mulighet til å bli produkttester i PBL Mentor, og jobbe tett med produktutviklingsavdelingen.

− Å være en tester i PBL Mentor er en artig og lærerik opplevelse. Du vil få prøve ut nye idéer, funksjoner og produkter før vi lanserer de til alle barnehager og skoler. Det betyr at dine innspill og tanker vil hjelpe oss til å lage enda bedre produkter, sier produktsjef Marianne Amundsen Bergrud.

Meld deg som produkttester.

Bredt testpanel

Videreutvikling belager seg i stor grad på innspill og ønsker fra barnehagene og skolene som bruker produktene til PBL Mentor.

− Vi har behov for å kvalitetssikre PBL Mentor Kidplan og HMS gjennom de som faktisk benytter systemene våre. Så nå ønsker vi å få kontakt med barnehage- og skoleansatte med ulike roller og kompetanse, slik at vi har tilgang på testere med bred kunnskap innen sektoren. Du trenger ingen forkunnskaper om digitale verktøy, sier Bergrud og fortsetter:

− Er du for eksempel en assistent, pedagogisk leder, styrer, lærer, verneombud, rektor eller har du en helt annen rolle? Meld deg som frivillig og gjør produktene du bruker daglig, enda bedre!

Les også: Testerne har talt tommel opp for nye funksjoner i Kidplan.

 

Prosessen

Hva du som tester vil kunne delta på, vil variere ut i fra hvor produktet eller funksjoner er i utviklingsløpet.

− Testerne vil for eksempel kunne få mulighet til å teste prototyper, ferdig produkt, gi tilbakemeldinger om systemer, eller så ønsker vi å observere brukervennligheten i produktet og se hvordan testeren navigerer i systemet, sier Bergrud.

Alle som melder sin interesse som tester blir samlet på en liste hos PBL Mentor, og kontaktet av produktavdelingen ved behov.

− Hvor ofte vi vil trenge din hjelp, vil variere og avhenge av din rolle i barnehagen eller skolen, samt hvilket produkt vi skal teste. Vi kommer til å ta kontakt og avtalte i god tid slik at testingen kan planlegges inn i barnehage- eller skolehverdagen din, avslutter Bergrud og oppfordrer til å ta kontakt om du har noen spørsmål.

Meld deg som produkttester.