Nå kan du melde deg på høstens kurs og webinar. Få på plass HMS-systemet én gang for alle.

Trenger du mer hjelp til hvordan du skal bruke PBL Mentor HMS i din barnehage? I høst holder vi 3-timers kurset «Bli bedre kjent med PBL Mentor HMS» flere steder i landet.

På kurset gjennomgår vi blant annet:

  • Kort repetisjon av HMS-håndboken
  • Personalhåndbok
  • Lederhåndbok
  • Hvordan gjøre risikovurderinger
  • Hvordan lage tiltaksplaner
  • Hvordan lage sjekklister og gjennomføre vernerunder
  • Aktivitetsoversikt
  • Rapporter og dokumentasjon
  • Personvern

Dette er kurset for deg som har PBL Mentor HMS, men som trenger mer kunnskap om hvordan du kan strukturere HMS-arbeidet med utgangspunkt i systemet.

Webinar

Dersom du er helt fersk i PBL Mentor HMS, kan du få kom-i-gang hjelp gjennom å delta på et av våre webinarer.

Vi har også satt opp webinar for de ansatte i barnehagen. Det første webinaret går torsdag 27. september.

Se oversikten over vårt opplæringstilbud.

Fornøyde kursdeltakere

– Det er tredje året vi kjører kurs for barnehagene som bruker PBL Mentor HMS. De som har vært på kursene våre er stort sett veldig fornøyde med det de lærer. Dersom det er behov for det, følger vi også opp i etterkant på telefon, sier kursholder Trine Holmvåg.

– Vi gleder oss veldig til å treffe barnehagene på kurs i høst. De er så engasjerte, og vi ser at hele sektoren er gode når det kommer til HMS-arbeidet i barnehagen. Vi håper og tror at PBL Mentor HMS bidrar til å gjøre dette arbeidet enda mer effektivt. Slik at de som jobber i barnehagene får mer tid sammen med barna, fortsetter Holmvåg.

Kursholder Trine Holmvåg

Tidligere deltakere, Trude Arlen Horne og Lene Fonn fra Prestebakken barnehage i Førde, var veldig fornøyde med kurset de tok. De mener det er avgjørende å gå på et brukerkurs for virkelig å lykkes med PBL Mentor HMS.

Kursdeltakere Trude Arlen Horne og Lene Fonn fra Prestebakken barnehage

– Kurset hadde grei lengde og kursholderen var flink og strukturert og overholdt tiden. Vi vil absolutt anbefale dette kurset til andre, sier de to.

– Også er det er gull verdt å få et system som PBL Mentor HMS hvor du kan ha alt på en plass, legger Horne til.

Vil du prøve PBL Mentor HMS?

Har du ikke PBL Mentor HMS i din barnehage, så kan du prøve ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis