PBL Mentor Kidplan og Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager (NKFB) inviterer til gratis webinar om foreldresamarbeid i barnehagen torsdag 8. april klokken 14.00.  

Mange barnehager har ekstra utfordringer med foreldresamarbeidet under koronapandemien. Hensynet til smittevern tvinger ansatte og foreldre til å redusere den direkte kontakten, da kan det være ekstra utfordrende å opprettholde det gode samarbeidet.

Meld deg på gratis webinar

Vi inviterer derfor til et webinar hvor vi både ser på hvordan tekniske løsninger som PBL Mentor Kidplan bidrar til bedre kommunikasjon, bevissthet rundt bruken av slike verktøy og også hvordan man skaper gode relasjoner mellom barnehagen og foreldre til det beste for barna.

Produkteier Lars Espolin Johnsom vil i webinaret gjennomgå kommunikasjonsdelen av Kidplan, samt hvordan Kidplan kan brukes for å styrke foreldresamarbeidet. Kristine Rishaug fra Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager deltar for å komme med tips om hvordan Kidplan kan brukes får å oppnå god kommunikasjon med foreldrene, og hva som støtter gode relasjoner. 

Hvem er webinaret for?

Dette webinar passer både private og kommunale barnehager. 

I dette webinaret går vi gjennom:  

  • Tavla  Pedagogisk innhold  
  • Melding – Etisk innhold  
  • Bilder- prosessen rundt og rutiner for deling av bilder.  
  • Bevissthet rundt tidsbruk og rutiner ved bruk av app som verktøy i foreldresamarbeid. 
  • Spørsmål 

Tid: 8. april 14.00- 14.45

Sted: Online 

Pris: Gratis 

Meld deg på gratis webinar

Kursholdere

Lars Espolin Johnson – Produkteier PBL Mentor Kidplan  

Lars er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning i pedagogisk veiledning. Han har jobbet mange år i barnehage og har erfaring som assistent og pedagogisk leder.  

Kristine Rishaug – seniorrådgiver NKFB 

Kristine er utdannet barnehagelærer og har jobbet i barnehage siden 2008. Hun har alltid vært opptatt av god kommunikasjon og godt samarbeid med foreldre, og erfart hva dette har å si for barns hverdag i barnehagen. Som tidligere leder i barnehage har hun fokus på kvalitet i alle ledd, og at foreldrene skal ha en opplevelse av gjennomgående verdier i møte med alle ansatte i barnehagen, uansett rolle og erfaring. 

Meld deg på gratis webinar

Les også: Takket være Kidplan er det enkelt for pappaen til Aron å opprettholde god dialog med barnehagen – også i en tid der det er mindre direkte kontakt enn normalt.