Nå blir det enda enklere å telle barna i barnehagen. Både inne, ute og på tur kan du på en god og oversiktlig måte vite når barna sist ble talt.

– Vi har gledet oss til å lansere denne og er spent på hvordan barnehagene liker den, sier Kristin Skjørseter, utvikler i PBL Medlemsservice.

Nå kan du droppe papirlappene og registrere tellingen av barn direkte på mobilen. Like enkelt innenfor gjerdet som ute på tur. Funksjonen gjør det mulig å filtrere på grupper og avdelinger.

Utvikler Kristin Skjørseter gleder seg over lanseringen av tellelisten.

Barnehagen bestemmer selv hvor hyppig barna skal telles, dette angis som telleintervall. Når et barn nettopp er talt, vil det vises som grønt. Når det nærmer seg telling, vil fargen endres til oransje, og når telleintevallet er forbigått vil det vises som rødt. Barn som er syke, på ferie eller av andre grunner ikke er i barnehagen den dagen, vises som grå.

Kristin og resten av utviklerne har brukt høsten på å ferdigstille funksjonen.

– Den har stått øverst på lista siden vi lanserte foreldre-appen i september. Det har tatt litt mer tid enn planlagt, og vi håper det gjør at den fungerer optimalt fra dag én. Vi håper barnehagene liker tellelistefunksjonen, og at de uansett gir oss tilbakemeldinger på den, sier Kristin.

 

Vil du prøve PBL Mentor Kidplan?

Har du ikke PBL Mentor Kidplan i din barnehage, så kan du prøve ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis