Takk for at du spiller en viktig rolle for våre barn!

Du spiller en viktig rolle for våre barn

Hver dag leveres 280.000 barn i en barnehage i Norge. Alle helt unike og med ulike behov. I løpet av dagen trenger de trøst, veiledning, rom for lek og omsorg. Det viktigste av alt er at de er omgitt av voksne som gjør dem trygge, og som de kan stole på.

Den jobben du som ansatte i en av Norges 6000 barnehager gjør er veldig viktig.

Vi hjelper deg med å spare tid på det administrative, og tilbyr tjenester for å bli en enda bedre arbeidsplass. Slik at dyktige medarbeidere kan bruke enda mer tid på det aller viktigste. Tid til og med barna.

Vil du vite mer om hvordan PBL Mentor HMS kan bidra til en enklere og tryggere hverdag i barnehagen?

Meld deg på og se vårt gratiswebinar: 5 kjente situasjoner i barnehagen som PBL Mentor HMS hjelper deg med

Se webinar

Det jobber leger, troll, blekkspruter, forskere og rockestjerner i barnehagene.

Den jobben du som ansatte i en av Norges 6000 barnehager gjør er veldig viktig. Du gir barna våre en god start på livet. Du gir hver dag av deg selv slik at våre mange små lærer å mestre livet, forstå sine egne følelser, lære gjennom lek, stiller spørsmål og undrer seg. En barnehage er ikke lengre en oppbevaringsplass for barn mens foreldre en på jobb. Dagens barnehager gir forskningsbaserte og gode pedagogiske tilbud som våre små nyter godt av resten av livet.

Det jobber en lege, en forsker, en blekksprut, et troll og en rockestjerne i barnehagen. Takk for at du fyller alle disse roller i løpet av dagen. Takk for alt du er og gjør for våre barn.

Vi i PBL Mentor ønsker å bidra med å gjøre hverdagen litt enklere og tryggere for deg og dine medarbeidere i barnehagen. Derfor har vi utviklet og tilbyr smarte digitale løsninger og bedriftshelsetjenester for alle barnehager (og skoler). Vi hjelper deg med å spare tid på det administrative, og tilbyr tjenester for å bli en enda bedre arbeidsplass. Slik at dyktige medarbeidere kan bruke enda mer tid på det aller viktigste. Tid til og med barna.

Les mer om våre produkter

Takk til små og store i Stadionparken barnehage

Tusen takk til ansatte og barn i Stadionparken barnehage i Bodø. Vi håper dere hadde det like gøy som oss med å lage denne hyllesten til barnehageansatte.

PBL Mentors produkter

HMS helt enkelt. Verktøyet som gjør barnehagen og skolen bedre og tryggere.

Glem lapper, e-poster og hektiske beskjeder i garderoben. Med PBL Mentor Kidplan får foreldrene all informasjon på ett sted.

Gjør barnehagen til en enda bedre arbeidsplass. Få et skreddersydd opplegg. Vi har bred erfaring med alle typer barnehager.

Prøv gratis i 30 dager!

Registrer deg og prøv PBL Mentors produkter gratis og uforpliktende i én måned.

Prøv gratisSe pris