Snart lanserer PBL Mentor bedriftshelsetjeneste vårt populære HMS grunnkurs for deg som har PBL Mentor HMS – på nett!

Nå kan både du og dine ansatte med ansvar for HMS-oppgaver få den opplæringen som er nødvendig for å kunne jobbe systematisk med sentrale HMS-tema i barnehagen, uten lang og dyr reisevei. Det sparer barnehagen både for mye penger og tid. I løpet av oktober vil vi lansere vårt populære HMS grunnkurs for deg som har PBL Mentor.

Vårt nye digitale grunnkurs i HMS er utviklet og tilpasset kravene som stilles til HMS-opplæring i verneombudsrollen og i rollen som daglig leder i barnehagen. I kurset benytter vi verktøyet PBL Mentor HMS, så det er en forutsetning at barnehagene har dette verktøyet for å kunne delta på kurset.

– Ved å delta på dette kurset med PBL Mentor HMS foran deg, vil HMS-arbeidet løftes opp til nye høyder, lover en av kursholderne, Katrine Skjetne.

Som landsdekkende bedriftshelsetjeneste med barnehager over hele Norge vet vi i PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste godt at reising både kan bli dyrt og tidkrevende. Gjennom dette kurset vil du få spennende leksjoner, quiz, bedre kjennskap til PBL Mentor HMS og komme deg gjennom de viktigste HMS-temaene som gjelder for deg og dine ansatte, rett fra kontoret eller hjemme, i ditt eget tempo.

Sentrale tema i kurset blir psykososialt, organisatorisk og fysisk arbeidsmiljø, sykefravær og tilrettelegging, rus og avhengighet, muskel/skjelettplager med mer.

– Vårt mål er at alle barnehager med PBL Mentor HMS i Norges kriker og kroker skal få tilgang på vårt skreddersydde og populære HMS-grunnkurs, og vi ser derfor veldig frem til at produktet snart rulles ut, sier Skjetne.