Før sommeren lanserer vi store forbedringer av sjekklistefunksjonen i PBL Mentor HMS. For deg betyr det at det blir lettere å se hva som må gjøres og hva som er gjort. Planleggingen av sjekklister blir dessuten mer oversiktlig, og i tillegg kan du opprette avvik rett fra sjekklista.

Det jobbes nå med siste testing av en splitter ny måte å jobbe med sjekklister på i PBL Mentor HMS. Flere barnehager skal teste og gi oss tilbakemelding før oppdateringen rulles ut til alle.

– Det er svært verdifullt for oss å få god tilbakemelding fra barnehagene. De har deltatt aktivt i utviklingen hele veien, fra idé og til det som nå vil rulles ut. Uten det hadde vi vært mye mer i blinde på hva som faktisk fungerer i praksis ute i barnehagene, sier produktsjef Marianne Amundsen Bergrud.

Informerer tidlig

For at det ikke skal bli noen overraskelser for kundene, går PBL Mentor tidlig ut med informasjon om større oppdateringer som denne.

– Denne oppdateringen tror vi utelukkende vil oppfattes som positiv for kundene, og det er på bakgrunn av innspill fra nettopp kundene at dette nå skal lanseres. Men om oppdateringen kommer som en overraskelse, kan det likevel oppleves litt overveldende. Derfor går vi nå tidlig ut med informasjon til alle våre kunder, forklarer Bergrud.

 

Bildet: Oppdateringen gjør arbeidet med sjekklister mye mer oversiktlig i PBL Mentor HMS.

Dette blir nytt:

  • Bedre oversikt over alle sjekklister
  • Ny meny på venstre side med flere kategoriseringer
  • Bedre planlegging av sjekklister som fanger opp sjekklister som ikke har blitt utført
  • God oversikt over avvik og kommentarer som er registrert i de ulike sjekklistene
  • Registrere avvik direkte fra sjekklisten
  • Dere får oppdatering fra PBL admin (på samme måte som HMS-håndboken)
  • Nedpublisering av sjekklister i eieradministrasjon (for dem med flere barnehager)

 

Bildet: I den oppdaterte sjekklisten kan du opprette avvik rett fra sjekklisten.

Lover god opplæring

For at overgangen skal bli så enkel som mulig, er Bergrud tydelig på at det vil gis god opplæring og innføring i den nye oppdateringen av sjekklistene.

– Vi kommer til å tilby webinar der vi gjennomgår alt som er nytt og gir nyttige tips om hvordan endringene kan utnyttes på en best mulig måte. Webinaret vil selvsagt også gjøres tilgjengelig i opptak. I tillegg vil vi ha på plass supportvideoer som viser oppdateringene klikk for klikk. Og så er vi bare en telefon unna om det skulle være noe man lurer på, avslutter Bergrud.

Har du ikke PBL Mentor HMS i din skole eller barnehage?

Du kan prøve PBL Mentor helt gratis og uforpliktende i din barnehage, skole, bydel, kommune eller konsern i dag! Fyll ut skjema og få tilgang.

Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis