I en tid hvor kommunikasjonen mellom barnehage og foreldre er viktigere enn noen gang, bør barnehagen ha en enkel og effektiv måte å kommunisere med foreldrene på.

PBL Mentor Kidplan er et verktøy som gjør kommunikasjonen mellom barnehagen og foreldrene enda enklere.

All informasjon på ett sted

Her får foreldrene all informasjon på ett sted. Det gir god oversikt, ikke minst i den tiden vi er inne i nå.

Siden e-post kan havne i søppelpost og SMS som sendes fra hjemmesiden koster 0,50,- per mottaker, anbefaler vi at dere bruker tavla som informasjonskanal.

Tavla er en informasjonskanal som barnehagen kan bruke til kommunikasjon med foreldrene. Her kan dere skrive dagsrapporter, ukesrapporter eller annen informasjon dere ønsker ut til foreldrene.

Kommuniser med video

I det siste har vi har fått en del henvendelser om hvorvidt det er mulig å laste opp video i PBL Mentor Kidplan. Og, ja: Dette er fullt mulig.

Flere barnehager ønsker muligheten til å komme med tips til aktiviteter, sende hilsen eller ha en samlingsstund for de barna som må være hjemme fra barnehagen.

Video som skal spilles av på hjemmesiden må lastes opp til en ekstern videotjeneste som tilbyr såkalte inkluderingskoder (f.eks. YouTube eller Vimeo), og deretter settes inn på siden med denne koden.

Det er mulig å lage egen konto for barnehagen på begge tjenestene, og man kan velge å gjøre videoene private. Da er det bare de som får linken som kan se videoen og den er ikke søkbar.

Klikk her for å lese mer om video på PBL Mentor Kidplan.