Kommunikasjonsløsningen PBL Mentor Kidplan er så godt mottatt i markedet at den sterke kundeveksten nå gjør at produktet blir billigere for medlemsbarnehagene i PBL.

– 2019 har vært et formidabelt år for PBL Mentor Kidplan. Veksten skal komme deg som PBL-medlem til gode. Derfor velger vi nå å redusere medlemsprisen på PBL Mentor Kidplan, sier direktør i PBL Medlemsservice, Ole Reidar Sollund.

Den nye årsprisen for PBL Mentor Kidplan blir 6.600 kroner mot 7.080 kroner som medlemsbarnehagene har betalt tidligere.

PBL Mentor Kidplan har siden lanseringen i september 2018 ikke bare blitt en viktig kommunikasjonsløsning for 1100 barnehager. Systemet er under kontinuerlig utvikling med utgangspunkt i barnehagenes og foreldrenes behov. Noe som har resultert i flere nye og viktige funksjoner i foreldreappen som fraværsregistrering og tellelistefunksjon.

– Våre dyktige utviklere jobber hele tiden med nye prosjekter for å gjøre PBL Mentor Kidplan og PBL Mentor HMS best mulig for brukerne. Og vi har allerede flere spennende utviklingsprosjekter på gang, så det er bare å glede seg, sier Sollund.

Husk at vi har gratis support, og vi tar gjerne mot tilbakemeldinger om det er noe dere lurer på.

 

Vil du prøve PBL Mentor Kidplan?

Har du ikke PBL Mentor Kidplan i din barnehage, så kan du prøve ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis