Lei av dyre oppstartskostnader, komplisert pålogging og lang bindingstid? Med PBL Mentor Kidplan får du god og effektiv kommunikasjon med foreldre helt enkelt.

I rammeplanen står det at «Barnehagen skal legge til rette for foreldresamarbeid og god dialog med foreldrene». Den daglige samtalen er viktigst, men et godt kommunikasjonsverktøy vil også være nyttig.

PBL Mentor Kidplan gjør det enkelt å registrere alt som skjer i barnehagen og holde foreldrene oppdatert med tavleposter (dagsrapporter) og meldinger.

Vil du vite mer? 

Se intervju med salgssjef Johnny Raanes der han svarer på spørsmål om hva du får i PBL Mentor Kidplan, hvordan det er priset og betingelser.

PBL Mentor Kidplan tilbyr alt dette og vi har:

  • Én pris – uansett hvor mange ansatte eller barn det er i barnehagen. Vi har heller ingen oppstartskostnader eller andre tilleggskostnader. Den eneste kostnaden som kommer i tillegg er kostnad for utsendelse av SMS.
  • Gratis opplæring og support
  • Enkel og sikker innlogging
  • Ingen oppsigelsestid
  • Gratis webinar – også åpent for nye kunder som vil vite mer: Med deg på webinar!

5 ting som forenkler hverdagen med PBL Mentor Kidplan

  1. Enkel og god dialog. Du kan enkelt og raskt legge ut beskjeder og oppdateringer fra dagen i barnehagen, som foreldrene får opp i foreldre-appen Kidplan. På tavla kan du skrive dagrapporter, ukesrapporter eller annen informasjon du ønsker ut til foreldrene.
  2. Bruk mobilen – spar tid. Registrer ting når de skjer. Da slipper du å huske tilbake hva som har skjedd gjennom dagen, når du skal oppdatere foreldrene. Kidplan skal ikke erstatte den daglige dialogen med foreldrene, men frigir tid som du kan bruke sammen med barna og foreldrene deres.
  3. Gi foreldrene full oversikt. Legg ut ukeplaner, bilder og beskjeder. Foreldrene får all informasjon på ett sted.
  4. Få hjelp når du trenger det. PBL Mentor Kidplan er enkelt å bruke og rask å lære. Du får opplæring ved oppstart og hjelp underveis. Vi er tilgjengelig hele kontortiden
  5. Se hvert enkelt barn. Oppmøte, henting, soving, måltider, bleieskift og toalettbesøk. Du registrerer det rett på mobilen eller nettbrettet.

Kom i gang nå og bruk gratis ut året!

Er du klar for en enklere hverdag og ønsker å teste PBL Mentor Kidplan gratis? Da kan du prøve ut systemet helt uforpliktende ut 2020. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis