Om oss

Vi jobber for å skape smarte og gode løsninger og tjenester for barnehager og skoler.

PBL Mentor startet med utvikling av produkter og tjenester allerede i 2005, siden den gang har vi utviklet og fornyet systemene med ny teknologi og blitt ledende leverandør innen HMS-system og kommunikasjonssystem for barnehagen.

Vi har også landets eneste bedriftshelsetjeneste med ekspertkunnskap på problemstillinger som omhandler barnehagen.

Vi sitter sammen med resten av PBL på PBL-huset i Bodø.

PBL Mentor AS er et heleid datterselskap av PBL (Private Barnehagers Landsforbund).

PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste

Vi er landets eneste bedriftshelsetjeneste som er skreddersydd for barnehager. Sammen med barnehagens ledere, ansatte og verneombud skaper vi en barnehage det er godt å jobbe i. Vi dekker hele landet og vil besøke din barnehage for kartlegging og oppfølging. Les mer om PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste.

Mentor HMS og Kidplan

Mentor HMS og Kidplan er utviklet i samarbeid med barnehage- og skoleansatte. Vi baserer mye av nyutviklingen på innspill fra dem og produktutviklingen er drevet av deres behov.

Våre løsninger skal blant annet bidra til å gjøre barnehager og skoler tryggere for barna, og skape en enda bedre arbeidsplass for de ansatte. Våre løsninger skal bedre og forenkle kommunikasjon med foreldre og ikke minst skal løsninger og tjenester vi tilbyr frigjøre tid – tid som kan brukes sammen med barna.

Våre produkter og tjenester

Utviklermiljø

I vår utvikleravdeling finner du seks engasjerte og dyktige utviklere som involverer seg fra start til slutt i prosessen. Både PBL Mentor HMS og PBL Mentor Kidplan er utviklet her og ambisjonene for produktene er store. Hos oss er det kort vei fra ide til implementering og IT-fagmiljøet har høy faglig kompetanse.

Les mer om hvordan der er å jobbe som utvikler hos oss.