PBL Mentor Kidplan har fått en ny og etterspurt funksjon i foreldreappen. Muligheten for at foreldre kan registrere barnets fravær direkte i appen.

– Dette er en funksjon mange har etterspurt og som vi derfor er veldige glade for å ha fått på plass. Den vil gjøre det mye enklere for foreldrene å melde ifra om for eksempel sykt barn eller feriedag, samtidig som det blir enklere for barnehagene å få oversikt. Når foreldrene melder inn fravær blir statusen på barnet oppdatert i barneloggen, oppmøteplan og fraværsoversikten. Dette gjør at de ansatte har enda mer tid til det som er viktigst, nemlig barna, sier produkteier Lars Espolin Johnson.

Enkel registrering

Det gjør de ved noen få enkle tastetrykk i appen.

– Om en forelder finner ut sent en kveld at barnet er blitt syk og vet at barnehage dagen etter er uaktuelt kan fraværet legges inn samme kveld. Dermed slipper man å tenke på dette dagen etter. Det sammen gjelder for feriedager. Det er enkelt å registrere fremtidig fravær på barnet. Det betyr også at barnehagen får en enda bedre oversikt over hvor mange barn som er i barnehagen til enhver tid, påpeker Johnson.

Utrullingen av den nye funksjonen starter mandag 14. oktober.

PBL Mentor Kidplan er en enkel og svært oversiktlig kommunikasjonsløsning mellom barnehagen og hjemmet. I PBL Mentor Kidplan er det enkelt å registrere alt som skjer i barnehagen og holde foreldrene oppdatert til enhver tid.

Med PBL Mentor Kidplan kan du:

  • Enkelt og raskt legge ut beskjeder og oppdateringer fra dagen i barnehagen, som foreldrene får opp i foreldre-appen Kidplan.
  • Skrive dagrapporter, ukesrapporter eller annen informasjon du ønsker ut til foreldrene på tavla.
  • Registrere rett på mobilen eller nettbrettet alt fra oppmøte, henting, soving, måltider, bleieskift til toalettbesøk.
  • Gi foreldrene full oversikt gjennom ukeplaner, bilder og beskjeder.
  • Kommunisere med foreldrene for å gi beskjeder, enten en til en eller for grupper.

Vil du prøve PBL Mentor Kidplan?

Har du ikke PBL Mentor Kidplan i din barnehage, så kan du prøve ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis