Bodø kommune og PBL Mentor møttes for å signere en rykende fersk avtale. Kommunen tar nå i bruk PBL Mentor HMS i alle sine 24 barnehager.

− Nå er vi veldig motivert for å komme i gang og ta i bruk PBL Mentor HMS, sier barnehage- og skolesjef i Bodø kommune, Tore Tverbakk.

Støttende verktøy

Initiativet til et nytt HMS-system kom i fra styrerne i de kommunale barnehagene.

− Styrerne hadde behov for et støttende verktøy som kunne hjelpe dem med å utføre god ledelse i barnehagen. Så det er veldig artig for oss å kunne levere på det, og gi alle våre barnehager et verktøy som gjør det enklere å ta gode avgjørelser, sier Tverbakk.

Han påpeker viktigheten av at kommunen har gode HMS-system som et verktøy for god kvalitet i deres barnehager.

− Vi undersøkte verktøyene som fantes på markedet, og i en anbudskonkurranse var det PBL Mentor HMS som kom best ut i forhold til det vi var på jakt etter, og kunne levere det som vi trengte. Det er helheten i løsningen til PBL Mentor som samlet møter våre behov.


Kakefest med Bodø kommune.

God erfaring med PBL Mentor

Bodø kommune er god kjent med PBL Mentor, og har siden 2020 tatt i bruk PBL Mentor Kidplan i alle sine kommunale barnehager.

− Vi har god erfaring med PBL Mentor allerede, og vi har fått mange tilbakemeldinger fra styrerne i barnehagene om at PBL Mentor Kidplan er til god hjelp i deres arbeidshverdag. Det å kunne kommunisere digitalt med foreldre, er mer lettvint og har økt kvaliteten på kommunikasjonen. Foreldrene forventer også at vi kan tilby digitale løsninger. Så endelig kan vi også tilby et digitalt HMS-verktøy, avslutter Tverbakk.

Les også: PBL Mentor Kidplan fungerer like godt i en kommunal barnehage

 

PBL Mentor HMS i flere kommuner

PBL Mentor HMS er et digitalt verktøy der du kan registrere, dokumentere og ha oversikt over alt internkontrollarbeidet i barnehage og skole. Hele 13 kommuner og bydeler bruker i dag PBL Mentor HMS i sine barnehager, samt noen skoler.

− Når systematisk HMS-arbeid blir en del av arbeidshverdagen, øker trivselen, arbeidsmiljøet forsterkes og sykefraværet reduseres. Vi takker Bodø kommune for tilliten, og gleder oss over at også denne kommunen ser nytten av PBL Mentor sine digitale system og løsninger for barnehager og skoler, sier direktør for PBL Mentor, Stephan Skjelvan.


Stephan Skjelvan og Tore Tverbakk signerer avtale mellom PBL Mentor og Bodø kommune.

Har du lyst å prøve PBL Mentor HMS?

Prøv ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis