Læringsverkstedet har valgt PBL Mentor som leverandør av digitalt HMS-system. Nå skal systemet rulles ut i kjedens 220 barnehager.

Avtalen ble 11. april signert av direktør for barnehagedrift i Læringsverkstedet, Trude Sydtangen og direktør i PBL Medlemsservice, Ole Reidar Sollund, på Læringsverkstedets hovedkontor på Jessheim.

– Vi har hatt en god dialog med Læringsverkstedet i en testperiode, hvor noen av deres barnehager har fått teste PBL Mentor HMS. Det er svært gledelig at Læringsverkstedet nå har signert avtale med oss, slik at alle ansatte, styrere og ledelsen i Læringsverkstedet kan ta i bruk vårt bransjetilpassede HMS-system, sier key account manager i PBL Medlemsservice, Jørn Anders Jørgensen.

Komplett HMS-system

PBL Mentor HMS er et digitalt verktøy der du kan registrere, dokumentere og ha oversikt over alt HMS-arbeidet i barnehagen. Systemet inneholder alt fra HMS-håndbok og beredskapsknapp, til sjekklister og avviksregistrering, og man har enkel tilgang til alt fra mobilen eller nettbrettet.

– Vi gleder oss over å ta i bruk systemet som vi håper skal heve kvalitet og sikkerhet og gi oss god oversikt, sier Trude Sydtangen.

Tilpasset barnehagene

PBL Mentor HMS ble fra starten laget som et system for barnehagene, og ifølge Ole Reidar Sollund, er dette vel så viktig i dag.

– En av våre styrker ligger i at vi har et bransjetilpasset system. Vi har 25 års erfaring med barnehagesektoren og har brukt denne erfaringen til å lage praktiske og gode verktøy tilpasset en barnehagehverdag. Vi har hele tiden videreutviklet systemet basert på barnehagenes ønsker og behov. At vi nå har ca. 1400 barnehager, med alt fra små barnehager til store konsern som Læringsverkstedet som kunder, tar vi som et gledelig bevis på at vårt system møter barnehagenes behov.

– Nå gleder vi oss til å sette i gang med utrulling og opplæring av systemet i Læringsverkstedets barnehager, avslutter Sollund.

Vil du prøve PBL Mentor HMS?

Har du ikke PBL Mentor HMS i din barnehage, så kan du prøve ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis