Jobbe som utvikler hos oss

Hos oss er det kort vei fra idé til implementering og IT-fagmiljøet har høy faglig kompetanse. Som utvikler har du stor medbestemmelse og du får anledning til å videreutvikle deg selv innenfor de teknologier som benyttes.

– Det å få påvirke prosessen hele veien er noe jeg og mine kolleger setter stor pris på, i tillegg er jeg helt sikker på at det kommer sluttbrukeren til gode, sier senior systemutvikler Bjørge Susæg Stafsnes i PBL Mentor AS.

Les hva Bjørge synes om å jobbe i PBL Mentor AS.

Fem gode grunner til å jobbe hos oss

  1. Du bidrar hele veien fra start til slutt og får ta del i produktutvikling fra overordnet nivå til valg av teknologi og ned på detaljert nivå i koden.
  2. Du bidrar med viktige verktøy til en sektor der tid er en knapphetsfaktor og der barna er de som vinner på de gode løsningene vi kan tilby barnehagene.
  3. Du får løse spennende oppgaver og vil oppleve stor frihet i din arbeidshverdag når du jobber med våre digitale verktøy som har mer enn 2000 barnehager på kundelisten og mer enn 170.000 foreldre som brukere.
  4. Du blir en del av et større innovativt tverrfaglig team. Her kan du lese hvordan vi skal ta steget videre ved å rendyrke vår digitale satsing som kan bidra til å øke kvaliteten i barnehager og skoler (saken er bak innlogging).
  5. PBL Mentor AS er en del av et større konsern noe som betyr at du kan stifte bekjentskap med over 150 trivelige kolleger. Du blir en del av et stort og innovativt kompetansehus som tilbyr rådgivning, regnskapstjenester og mye annet nyttig til våre medlemmer og kunder.

Gode betingelser

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, fri i jul og påske, sommertid, pensjonsordning og gruppelivsforsikring. Vi har også gode ordninger for småbarnsforeldre.

Vårt team av dyktige medarbeidere vokser stadig. Vi ser etter kloke hoder som kan bidra i tverrfaglige team med mål om å bedre produktene for barnehager og skoler.

Se hvem som jobber hos oss.

Søk på stilling som systemutvikler

Vi er stadig på jakt etter nye kloke hoder og akkurat nå ser vi etter ny systemutvikler til vårt kontor i Bodø.

Se stillingsutlysning