Meld deg på webinar torsdag 21.oktober kl 10.00

I sommer kunne vi fortelle at testerne har talt, hvor vi fikk besøk av tre pedagogiske ledere som prøvde de nye funksjonene i kalenderen til Kidplan – og nå er vi klar for første lansering!

Les også: Testerne har talt tommel opp for nye funksjoner i kidplan.

ny ukeplan for barnehager

Lansering 21. oktober

Brukervennlig var nøkkelordet under testingen, og med de nye funksjonene blir det mulig å publisere informasjon på flere avdelinger, grupper, barn, og opprette gjentagende kalenderoppføringer.

– De nye funksjonene har vært høyt etterlengtet av barnehagene, og endelig kan vi avsløre at de lanseres nå på torsdag. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra de barnehagene som har testet kalenderen og vi har stor tro på at dette blir godt mottatt hos barnehagene, sier produkteier i PBL Mentor, Lars Espolin Johnson.

Tankene bak ny kalender er å gi foreldrene en bedre oversikt over det som skjer, og skal skje i barnehagen.

– Med den nye kalenderen kan man velge ulike kalendertyper som tema, tur, stengt, dags- og ukesrapport og andre nye oppføringer. Vi har lyttet på innspillene fra barnehagene og utviklet en kalender som vi føler vil gjøre planleggingen mer effektiv og oversiktlig, sier Johnson.

Neste lansering kommer senere på høsten

– Når de nye funksjonene som forenkler planlegging i barnehagen er lansert, er det ikke lenge til en ny lansering kommer. Den neste lanseringen vil gjøre påmeldinger til foreldresamtaler, møter og avslutninger mye lettere. Så her i PBL Mentor tenker vi videreutvikling og forbedring av produkt før første slurk av morgenkaffen er inntatt, avslutter Johnson.

Innføring i de nye funksjonene med Lars Johnson

 

Har du ikke PBL Mentor Kidplan?

Ønsker du teste om PBL Mentor Kidplan er noe for din barnehage?  Da kan du prøve ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis