Bruker barnehagen PBL Mentor bedriftshelsetjeneste? Da kan det være greit å vite at både daglig leder og de ansatte i barnehagen kan ta kontakt med oss i bedriftshelsetjenesten.

PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste er den eneste bedriftshelsetjenesten i Norge som er skreddersydd for barnehager.

I denne videoen forteller HMS-rådgiver og fysioterapeut Anette Grainger hvilke tjenester PBL Mentor tilbyr innenfor bedriftshelsetjeneste.

Videoen er laget både for å informere mulige nye kunder om tilbud, og for å gi eksisterende BHT-kunder mer kunnskap om hvilke muligheter samarbeidet med PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste gir.

– De ni minuttene du bruker på denne videoen, kan være noen av de best anvendte minuttene dine denne vinteren, sier daglig leder Stephan Skjelvan i PBL Mentor.

Et best mulig arbeidsmiljø må være målet til beste for ansatte, barn og foreldre i barnehagen. Både daglig leder og den enkelte ansatte kan kontakte PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste for rådgivning.

For at barnehagen og de ansatte skal ha best mulig utbytte av bedriftshelsetjenesten, er det avgjørende at både ledere og ansatte har kjennskap til den store bredden av spørsmål de kan rette til fagfolkene i PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste.

Anette Grainger oppfordrer barnehagene å ha som nyttårsforsett å bli enda mer bevisste på hva hun og hennes kolleger kan bidra med:

– Vi håper at dere har lav terskel for å kontakte oss i PBL Mentor bedriftshelsetjeneste, om det skulle være stort eller smått. Det finnes ingen dumme spørsmål; for vi ønsker å bidra til at arbeidsmiljøet i akkurat din barnehage skal bli så bra som mulig!