Verktøyet som gjør barnehagen og skolen bedre og tryggere!

Mentor HMS er et digitalt verktøy der du kan registrere, dokumentere og ha oversikt over alt internkontrollarbeidet i barnehage og skole.

Internkontrollsystem

Lær beste praksis og få oversikt over krav, anbefalinger og rutiner.

Gratis support

Gratis support og opplæring. Brukervennlig system som passer alle.

Bransjetilpasset

Systemet har egne maler tilpasset barnehage, skole og andre virksomheter.

Beredskap

Skulle en situasjon oppstå er beredskapsknappen god å ha! Her får du rask tilgang til beredskapsplanen dersom krisen rammer din barnehage eller skole.

Sjekklister

Du sparer tid og får samlet all dokumentasjon på ett sted med våre digitale sjekklister. Direkte fra mobilen kan du enkelt gjennomføre vernerunder og lage huskelister for å følge opp HMS-arbeidet.

Avvik

Send inn avvik rett fra mobilen og få beskjed når et avvik er levert og lukket. Med vår smarte avviksløsning blir det enklere for alle å levere avvik.

Personalhåndbok

Personalhåndboken er en frittstående modul som kan legges til i Mentor HMS. Den samler personalpolitikken på ett sted og gjør det enkelt for de ansatte å finne informasjon om ferie, fravær og andre personalspørsmål.

HMS-håndbok


HMS-håndboken er din egen HMS-sjef som oppdaterer deg om lovendringer og foreslår «beste praksis-rutiner» slik at du oppfyller alle HMS-krav. Skreddersydd for barnehage og skole.


Lederhåndbok

Lederhåndboken er et unikt tilbud til våre medlemmer som har tariffavtale i PBL.

Lederhåndboken er et oppslagsverk for deg som er personalleder og gir råd og veiledning om alt fra hva du ikke har lov å spørre om i et intervju til hva du må huske på dersom du må si opp en ansatt.

Prøv gratis i 30 dager!

Registrer deg og prøv Mentor HMS gratis og uforpliktende i én måned.

Prøv gratis

Konsern- og kommunemodell

I Mentor HMS har vi utviklet en egen eieradministrasjon for deg som eier flere barnehager.

Med eieradministrasjon vil du få muligheten til å sette opp HMS-håndboken for alle barnehager samtidig. Ved at en person gjør denne jobben, sparer dere tid og dere sikrer gjennomgående HMS-praksis i hele kommunen eller i hele konsernet. Eieradministrasjonen gir deg også muligheten til å kunne se hvordan de ulike barnehagene følger opp HMS-arbeidet sitt. Du kan også ta ut rapporter på avvik og andre HMS-oppgaver for alle barnehagene samlet.

Glem lapper, e-poster og hektiske beskjeder i garderoben. Med PBL Mentor Kidplan får foreldrene all informasjon på ett sted.

PBL Mentor Kidplan gjør det enkelt å  registrere alt som skjer i barnehagen og holde foreldrene oppdatert.

Med PBL Mentor Frisk får du oversikt over barnehagens fravær. Systemet gir deg oversiktlige rapporter over sykefraværet og det totale fraværet i hele barnehagen.