Få unna HMS-arbeidet raskt og enkelt med Mentor HMS!

Mentor HMS er et digitalt verktøy der du kan registrere, dokumentere og ha oversikt over alt internkontrollarbeid i din bedrift.

Interkontrollsystem

Få et komplett HMS-system som ivaretar alle internkontrollkrav i virksomheten.

Gratis support

Gratis support og opplæring. Brukervennlig system som passer alle.

Medvirkning

Systemet tilrettelegger og sørger for at alle kan medvirke i HMS-arbeidet

Beredskap

Skulle en situasjon oppstå er beredskapsknappen god å ha! Her får du rask tilgang til beredskapsplanen dersom krisen rammer din bedrift.

Sjekklister

Du sparer tid og får samlet all dokumentasjon på ett sted med våre digitale sjekklister. Direkte fra mobilen kan du enkelt gjennomføre vernerunder og lage huskelister for å følge opp HMS-arbeidet.

Avvik

Send inn avvik rett fra mobilen og få beskjed når et avvik er levert og lukket. Med vår smarte avviksløsning blir det enklere for alle å levere avvik.

Personalhåndbok

Personalhåndboken er en frittstående modul som kan legges til i PBL Mentor HMS. Den samler personalpolitikken på ett sted og gjør det enkelt for de ansatte å finne informasjon om ferie, fravær og andre personalspørsmål.

HMS-håndbok

HMS-håndboken er din egen HMS-sjef som oppdaterer deg om lovendringer og foreslår «beste praksis-rutiner» slik at du oppfyller alle HMS-krav.

Lederhåndbok

Lederhåndboken er et oppslagsverk for deg som er personalleder og gir råd og veiledning om alt fra hva du ikke har lov å spørre om i et intervju til hva du må huske på dersom du må si opp en ansatt.

Prøv Mentor HMS gratis i 30 dager

Slik fungerer prøveperioden. Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for å sette opp en gratis bruker til deg. Du får god veiledning i løpet av prøveperioden. Når det har gått 30 dager tar vi kontakt igjen for å høre om dette kan være noe for deg. Alt er helt uforpliktende.

  Vi samarbeider med Medco dinHMS gruppen

  PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste er offisiell partner i Medco dinHMS gruppen som tilbyr bedriftshelsetjenester og kurs, til alle bedrifter og kommuner i hele Norge. Sammen skaper vi arbeidsglede.

  For ytterligere informasjon om avdelinger, lokasjon og tjenester:

  Les mer

  Om oss

  Vi i PBL Mentor AS jobber blant annet med å skape et smart, enkelt og godt HMS-verktøy.

  PBL Mentor startet med utvikling av produkter og tjenester tilbake i 2005. Etter først å hatt fokus på barnehagesektoren har vi utvidet produkttilbud til skoler, kommuner og også generelle bransjer.

  All utvikling skjer med interne produktutviklere og programmere som har sitt tilholdssted på hovedkontoret i Bodø.

  PBL Mentor AS er et heleid datterselskap av PBL (Private Barnehagers Landsforbund).

  Personvernerklæring