Torsdag 2. mai kl. 12.00 holder vår produkteier Marianne Amundsen et gratis webinar om fire nye funksjoner i PBL Mentor HMS.

Webinaret varer i 30 minutter og vil være aktuelt for deg som har rollen administrator eller redaktør. Du kan delta fra hvilken som helst pc, mobiltelefon eller nettbrett.

Når du har meldt deg på, vil du motta en e-post i forkant av webinaret med praktisk info og lenke til selve webinaret. 

Meld deg på her.

 

Hva er de nye funksjonene?

Nå kan du merke om rutinen gjelder HMS-krav for barn, ansatte eller begge

Den nye funksjonen gjør det enklere å finne frem til aktuelle rutiner ved for eksempel et tilsyn.

Enklere å be om ny lesestatus

Når du redigerer en rutine er det nå enklere å be om nye lesebekreftelse på rutinene.  Boksen for avhuking er flyttet og gjort større. 

Godta oppdateringer fra PBL Mentor.

Vi ser at oppdateringer fra oss i PBL Mentor noen ganger kan hope seg opp dersom du ikke tar fortløpende stilling til dem. Vi har derfor laget en «godta alle»-funksjon som gjør det mulig å ta stilling til alle i en omgang.

Informasjon om oppdateringer på forsiden

Oppdateringer fra oss ble tidligere varslet i en banner øverst på forsiden. Vi har nå samlet all informasjon under flisen «Oppdateringer» på forsiden. Her legger vi også ut informasjon om nye rutiner, sjekklister og beredskapskort i malbiblioteket – følg med! Fagartikler er flyttet inn på produktsiden vår pblmentor.no og publiseres også gjennom vår Facebook-kanal.

For mer informasjon og veiledning, meld deg på vårt webinar eller se vår supportside.

Vil du prøve PBL Mentor HMS?

Har du ikke PBL Mentor HMS i din barnehage, så kan du prøve ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis