Fredag 29. mai kom revidert versjon av smittevernsveileder for barnehage og skole. Uke 23 brukes til å omstille driften i tråd med de nye retningslinjene. I overgang vil vi gjerne bistå så godt vi kan, og inviterer barnehager og skoler til webinar om dokumentasjon i PBL Mentor HMS og den nye smittevernsveilederen.

Den reviderte veilederen består blant annet av en trafkklysmodell utarbeidet av Folkehelseinstituttet med grønt, gult og rødt nivå, som viser hvilke smitteverntiltak barnehager og skoler skal følge.

I webinaret tar vi opp hvordan dette påvirker dokumentasjonen i PBL Mentor HMS.

Velkommen til webinar torsdag 4. juni klokken 10.00 – 10.30
Meld deg på webinaret her. (du kan registrere deg allerede nå og få påminnelse én time før webinaret starter).

Vi skal snakke om:
• Beredskapsplan opp- og nedtrapping
• Aktuelle rutiner
• Aktuelle sjekklister
• Tilpasninger av barnehager og skoler
• Oversikt over innholdet

All dokumentasjon som blir presentert vil være tilgjengelig i PBL Mentor HMS. Webinaret er mest relevant for de som har PBL Mentor HMS, men er åpent for alle og vil også kunne være nyttig for barnehager som bruker andre HMS-verktøy.

Webinaret er åpent og passer for alle, men det er kun administrator og redaktør som kan redigere i systemet.
PS! Om du ønsker å følge webinaret fra mobil eller nettbrett, må du laste ned appen GotoWebinar fra App store eller Google Play.

Vil du prøve PBL Mentor HMS?

Har du ikke PBL Mentor HMS i din kommune / skole, så kan du prøve ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis