Mange barnehager drifter nå på rødt nivå, og for flere betyr det kortere åpningstider. Barnehagene plikter likevel å tilby utvidet tilbud til barn der foreldre har jobber som er definert som kritisk samfunnsfunksjon. Hvem dette er, kan barnehagen nå lett få oversikt over i PBL Mentor Kidplan.

Nå er det mulig å huke av for foresatte med en kritisk samfunnsfunksjon i PBL Mentor Kidplan. Dette gjøres inne på området «barn og foreldre» og på kontaktkortet til den foresatte. Barnehagen gjør dette for de foreldrene som har en kritisk samfunnsfunksjon. Det er kun barnehagen som kan gjøre denne registreringen.

Hvordan registrerer du dette i kidplan?

Gå inn på området «barn og foreldre» og velg et barn med foresatte» som har en kritisk samfunnsfunksjon. Trykk på fanen der det står «foresatt». Her kan du «huke av» om foreldre/foresatte har en kritisk samfunnsfunksjon.

 

Få oversikt over alle foresatte med kritisk samfunnsfunksjon

Det er også mulig å hente ut en oversikt over alle foresatte med kritisk samfunnsfunksjon. På området «registre og oversikter» under «rapporter» finner du listene «barn og foresatteliste». Her kan du hente ut denne oversikten.

Har du ikke PBL Mentor Kidplan?

Ønsker du teste om PBL Mentor Kidplan er noe for din barnehage?  Da kan du prøve ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis