PBL Mentor HMS har utviklet en helt ny og unik funksjon som gjør det enklere for både barnehagene og tilsynsmyndighetene å tilrettelegge og gjennomføre tilsyn.

– Nå er den endelig her! Vi har virkelig gledet oss til å presentere denne funksjonen til kundene våre. Vi har fått på plass muligheten for registrering av tilsyn i systemet, sier produkteier Marianne Amundsen Bergrud.

Få god oversikt og bedre kontroll

Barnehager og skoler er omfattet av flere regelverk som det skal føres tilsyn med. Eksempler på slike tilsyn er:

  • Arbeidstilsynet
  • Branntilsynet
  • Miljørettet helsevern
  • Mattilsynet
  • Økonomisk tilsyn

Med den nye funksjonen kan alle tilsyn samles på én og samme plass. Da får du oversikt over pågående og tidligere tilsyn.

– Her kan du enkelt legge til dokumentasjon du allerede har i Mentor HMS, i tillegg kan du laste opp dokumenter som du har liggende på skrivebordet ditt, forklarer Bergrud.

Den nye funksjonen har også en egen del for loggføringer. Her kan du skrive hva som skjer underveis, enten det er en telefonsamtale som bør dokumenteres eller en huskelapp til neste gang du jobber med dette.

Avvik rett i systemet

Skulle du være så uheldig å få avvik fra tilsynsbesøket ditt, så kan du enkelt opprette avvik i tilsynet i PBL Mentor HMS og tilknytte tiltak til avviket. Merknader kan også registreres, og tiltak knyttes til dette. På denne måten får tilsynsmyndigheten fortløpende dokumentasjon på arbeidet dere gjør for å forbedre HMS-arbeidet i barnehage og skole.

– Vi håper barnehagene og skolene som benytter PBL Mentor HMS vil ha stor nytte av muligheten for å registrere tilsyn, og at oppfølging av tiltak blir mindre tidkrevende og enklere for ledere og ansatte. Det er morsomt når vi kan presentere noe kundene selv har ønsket seg, avslutter Bergrud.

 

Vil du prøve PBL Mentor HMS?

Har du ikke PBL Mentor HMS i din barnehage, så kan du prøve ut systemet helt uforpliktende i 30 dager. Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis