PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste inngår samarbeid med Medco dinHMS gruppen, på gjensidig utvikling og leveranse av bedriftshelsetjenester.

− Vi har gledet oss til å dele nyheten om at vi styrker bedriftshelsetjenesten vår over hele landet, sier direktør i PBL Mentor, Stephan Skjelvan.

Medco dinHMS gruppen er norskeid og er landets tredje største landsdekkende aktør innen bedriftshelsetjenester.

− Inkludert samarbeidspartnere kan tjenesteleveranser utføres fra 46 fullservicekontorer rundt omkring i Norge. Dette betyr at vi vil ha en tilstedeværelse i flere lokalsamfunn nærmere våre barnehager. Noe som vil redusere kostnadene for barnehagene, og vi kan være tettere på, sier Skjelvan.

Han forsikrer at barnehagene fortsatt vil ha den samme kontaktpersonen sin i PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste.

− Samarbeidet gir PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste tilgang til et utviklingsorientert fagmiljø, med over 200 HMS rådgivere og helsepersonell. Jeg tror barnehagene vil nyte godt av at vi styrker laget og får enda mer kompetanse på HMS og bedriftshelse, sier Skjelvan.

De siste årene har PBL Mentor jobbet målrettet for å kunne levere en større andel av tjenestene digitalt.

− Dette startet allerede før pandemien, men fikk naturlig nok enda større betydning under nedstengingen av samfunnet. Vi søker nå å finne den gode miksen mellom personlige tjenesteleveranser og digitale fjernleveranser, sier Skjelvan og legger til:

− Med Medco dinHMS gruppen i ryggen gir dette en helt annen utviklingskraft med tanke på å få på plass digitale nisjeverktøy innen sykefravær, psykososialt arbeidsmiljø og systematisk HMS arbeid.