I neste uke starter den fine adventstiden, og i år kan du delta i PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste sin kollegakalender.

− Vi vet at dere står på for at barna skal få en fin førjulstid, men det er også viktig at dere kollegaer tar vare på hverandre i denne hektiske tiden. Derfor har vi laget kollegakalenderen som vi vil dele med dere hver dag i desember frem mot julaften, sier spesialrådgiver i PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste, Hanne Kvaløsæter.

Vennlig utfordring

Hver dag i adventstiden publiseres en luke fra kalenderen på facebooksiden til PBL Mentor, og på spørsmål om hva som gjemmer seg i lukene letter Kvaløsæter på sløret:

− I lukene vil du finne en vennlig utfordring som kan skape magi i arbeidsmiljøet og i relasjonen mellom dere i barnehagen. Jeg kan ikke røpe nøyaktig hva utfordringene er, men dere vil blant annet få tips om aktiviteter, råd og tema som vil gjøre arbeidshverdagen litt bedre og hyggeligere for deg og kollegaene dine.

− Vi håper dere vil følge kalenderen og ta med dere det som passer i dagen dere står oppi, så husk å følge facebooksiden til PBL Mentor for å få med dere kalenderen, avslutter Kvaløsæter.

 

Vi i bedriftshelsetjenesten støtter og gir råd til både leder og den ansatte i arbeidet med å sikre et godt arbeidsmiljø. Ønsker du å vite mer om hvordan PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste kan bistå din barnehage? Ta kontakt med oss!