Da må du ha kjennskap til funksjonen eieradministrasjon i PBL Mentor HMS, sier account manager i PBL Mentor, Linda Brennsæter.

 

Med PBL Mentor HMS kan konsern og kommuner enkelt administrere og få en oversikt over hvordan barnehager og skoler jobber med HMS.

Brennsæter forteller at funksjonen eieradministrasjon er tilpasset kommuner og organisasjoner som eier flere barnehager eller skoler. Funksjonen vil gi deg bedre oversikt og kontroll over HMS-arbeidet for alle dine virksomheter.

− Det vil sikre felles praksis og gi deg bedre mulighet for oppfølging av enhetene i konsernet eller kommunen, sier hun.

Mange muligheter

Dette er oppgavene administrator kan utføre i eieradministrasjon-funksjonen:

  • Du kan publisere ned rutiner, beredskapskort og sjekklister til alle dine barnehager og skoler.
  • Du kan dele filer i arkivet som ligger tilgjengelig i PBL Mentor HMS.
  • Du kan publisere ned oppgaver i årshjulet til den enkelte barnehage og skole.
  • Dersom eieradministrasjon ønsker å se nærmere på hvilke oppgaver som gjennomføres, finnes dette i systemets rapportfunksjon.
  • Dersom det kommer til flere barnehager eller skoler, kan disse enkelt legges til under samme eieradministrasjon.

Full kontroll på HMS-arbeid i alle barnehagene

Eieradministrasjonen har et dashbord som viser en oversikt over alle registreringer som gjøres i barnehagene og skolene som er tilknyttet eieradministrasjon.

− Ved å bruke dashbordet får du presentert statistikk over alle registreringer og oppgaver som gjennomføres. På denne måten vil du alltid ha full kontroll på HMS-arbeidet som blir gjort av de gjeldene barnehager eller skoler, sier Brennsæter.

Hun tipser om at verktøyet kan hjelpe deg å forebygge sykefravær, lage gode rutiner, spare tid og ressurser – og ikke minst spare store kostander.

Ønsker du hjelp til å komme i gang med eieradministrasjon? Ta kontakt med PBL Mentor HMS, så hjelper vi deg i gang!