Vi er veldig glad for å kunne presentere en ny sjekklisteløsning for deg. Vi har hatt god hjelp fra flere barnehager i utviklingen av de nye funksjonene og håper du blir fornøyd og opplever endringene som nyttig i det fremtidige HMS-arbeidet.

Velkommen til webinar om den nye sjekklisten: les mer og meld deg på!

Før sjekklisten blir lansert ønsker vi å gi deg 3 tips som du kan ha i bakhodet når du logger inn i PBL Mentor HMS i morgen. En av de første registreringene mange gjør er den daglige kontrollen av utelekeområdet, og da kan det være greit å ha disse tipsene tilgjengelig dersom det skulle oppstå noe.

3 tips til dere som skal ta i bruk den nye sjekklisten

1. Hvis du ikke finner noen sjekklister under Oversikt så er det fordi sjekklistene ikke er planlagt med dato. Da må du inn på Alle sjekklister redigere sjekklisten og planlegge en gjentagelse for at den skal komme i oversikten.

2. Finner du ikke play-symbolet for å starte sjekklisten i menyen “alle sjekklister” så er det fordi den er ikke planlagt. Da er løsningen den samme som i punkt 1, nemlig å planlegge sjekklisten slik at den kan startes.

3. Vi har supportsider der dere finner flere videoer av den nye sjekklisten og brukerveiledning. Denne finner du nederst til høyre når du er innlogget i PBL Mentor HMS.

Har du ikke PBL Mentor HMS i din skole eller barnehage?

Du kan prøve PBL Mentor helt gratis og uforpliktende i din barnehage, skole, bydel, kommune eller konsern i dag! Fyll ut skjema og få tilgang.

Vi gir deg den hjelpen og veiledningen du ønsker i prøveperioden.

Prøv gratis